top of page

90€ Gesprek en healing  1:30 

60€ IET healing              1:00    

Integrated Energy Therapy (IET).


Integrated Energy Therapy ofwel IET is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij blokkades en klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal en ook op karmisch niveau worden verholpen met behulp van licht energie. De emoties die we dagelijks ervaren worden normaal gesproken meteen verwerkt, maar wanneer deze te heftig zijn worden ze opgeslagen in het geheugen van onze cellen. Hierdoor ontstaan blokkades, die weer de basis zijn van mentale klachten en ziektes. Ook zorgen de blokkades voor herhalende patronen in ons leven, die doorgaan totdat ze kunnen worden opgeheven. Tijdens deze behandeling wordt je geholpen deze los te laten, op te ruimen en worden ze vervangen met een nieuwe positieve tegenhanger, wat een IET-healing bijzonder maakt.

Behandeling:

Je ontvangt een krachtige healing. Je ontspant je helemaal op de behandeltafel waarbij u geheel gekleed blijft.. De behandelaar zal je zachtjes aanraken, om zo de healing te laten plaats vinden. Indien je verhindert bent (of niet wenst) op de behandeltafel te liggen, kan de behandeling ook op een stoel plaats vinden.

Ervaringen na de behandeling:
Elk persoon is uniek, om deze reden zal elk persoon de behandeling en de uitwerking anders ervaren. 

Je voelt je “opgeruimd” en vrijer in je handelen, je wilt sterker je “eigen” weg volgen en voelt je beter in je fysieke lichaam. De kracht die zich nu manifesteert, uit zich in het nemen van beslissingen in het dagelijks leven. Dit geldt ook voor uw mentale gezondheid. Je levensgeluk kan zo beter tot uiting komen. Bij de tweede of latere behandeling manifesteert je levensdoel zich of wordt het duidelijker in je leven. Tevens ruimt je fysieke lichaam allerlei restanten op, waarbij er klachten gedurende enkele dagen kunnen optreden, dit hoort allemaal bij het verwerkingsproces.

(drink 24u voor de behandeling geen alcohol, veel water drinken vooraf, maar zeker na de behandeling is belangrijk).

IET kan zowel bij volwassenen als kinderen worden toegepast.


                                                                                                               

bottom of page